måndag 11 juni 2012

Hjälp?

Köpte den här innan jag gick hem i dag.

Tror ni den kan vara till någon hjälp?


2 kommentarer:

  1. Tack för din kommentar, kul att hitta ännu en gravidblogg! :)
    Jag har precis läst den boken. Den skrämde faktiskt mest upp mig eftersom det stod så himla mycket om smärtan. Men jag antar att det är för att man ska veta att det är normalt när det väl är dags, och att det inte är något farligt. Det finns också en del tips som säkert kan vara användbara :)

    SvaraRadera
  2. Jag blir också mest uppskrämd när jag läser om den ohyggliga smärtan som ska ta över så man förlorar all kontroll... Hoppades att boken skulle kännas lite betryggande. Men vi får se då... :) Har ju en förlossning bakom mig för länge sen men vill tänka att det ska kunna bli helt annorlunda den här gången... Behöver bli av med min rädsla...

    Jag upptäckte precis din blogg och det var underbart med alla bra tips. Hallonbladsteet och sedan ett väldigt bra tips mot benkramp. Att det går över om man ställer sig upp! Varje natt och morgon precis när jag vaknar får jag otroligt smärtsam kramp i vaden. (I natt vaknade jag kl. 3 av krampen). Lätt att få panik när inget hjälper... Men den här gången ställde jag mig bara på golvet. Vips så var det borta... Så enkelt. :)

    SvaraRadera